Новини проекту
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Голосування
Як Вам новий сайт?
Всього 626 чоловік

Щедрі «урожаї» учнів Лисянського НВК

Дата: 26 лютого 2018 о 13:53, Оновлено 26 лютого 2018 о 13:56
530 переглядів

Лисянський НВК у цьому навчальному році здобув статус інноваційного закладу. Змінилися не лише фасад, фойє школи, навчальні кабінети природничо-математичного циклу, які наразі оснащені мультимедійними дошками, новим сучасним обладнанням, а й підхід до навчання учнів ...

Лисянський НВК у цьому навчальному році здобув статус інноваційного закладу. Змінилися не лише фасад, фойє школи, навчальні кабінети природничо-математичного циклу, які наразі оснащені мультимедійними дошками, новим сучасним обладнанням, а й підхід до навчання учнів у багатьох педагогів. Уроки проводяться на високому методичному і науковому рівнях із використанням сучасних інноваційних акме- і комп’ютерних технологій, тому часто на базі закладу відбуваються районні семінари, майстер-класи, коучинг-сесії вчителів предметників.

         Справжньою гордістю закладу є  учні, які у цьому навчальному році показали високі результати у І етапі Всеукраїнських олімпіад із базових дисциплін. Зокрема 74 гімназистів  є переможцями і призерами районних олімпіад, що дало змогу закладу за результатами зайняти І місце серед шкіл району. Значні перемоги здобули такі учні: Савінова Юлія (11 клас), яка зайняла перші місця в олімпіадах з історії, правознавства, української мови та літератури, російської мови,  хімії; ІІІ місце – з економіки; Маловічко В’ячеслав (11 клас) – І місце з економіки, трудового навчання, ІІ місце з української мови та літератури, фізики, ІІІ місце з історії; Джура Яна (11 клас) – перші місця – з української мови та літератури, англійської мови, трудового навчання, ІІ місце з історії; Лобоцька Валерія (11 клас) – І місце з астрономії, ІІ місце – російської мови, ІІІ місце з німецької мови; Нейфельд Максим (11 клас) – ІІ місце з англійської мови, треті місця з біології, екології; Мазун Дарина (10-Б клас) – І місце з хімії, другі місця з російської  та англійської мов, біології; Гнатенко Альона (10-Б клас) – перші місця з англійської  мови та географії, Даценко Валентина (10-Б клас) – І місце з правознавства, Снісар Каріна (10-Б клас) – ІІ місце з правознавства; Поліщук Олександр (10-Б клас) – І місце з інформаційних технологій, Рябоштан Ростислав (10-Б клас) – І місце з німецької мови; Єрмоличева Руслана (10-Б клас) –  треті місця з російської мови, історії; Катан Ліза (10-Б клас) – І місце з правознавства, ІІІ місце з географії; Марченко Анастасія (10-А клас) – І місце з біології, ІІ місце з історії;  треті місця з української мови та літератури, хімії; Коровіна Вікторія (10-А клас) – І місце з історії; Шаламай Анна (9-Б клас) – перші місця з англійської мови, фізики, ІІ місце з української мови;  Махиня Володимир (9-Б клас) – І місце з інформаційних технологій, ІІІ місце з англійської мови; Махиня Олександр (9-Б клас) – І місце з історії, ІІ місце з правознавства, інформаційних технологій; Маринчук Еліза (9-Б клас) – ІІІ місце з російської мови; Сокирко Вікторія (9-Б клас) – ІІ місце з правознавства,  ІІІ місце з німецької мови; Ковтуненко Євгеній (9-Б клас) – ІІІ місце з інформаційних технологій; Уманець  Маргарита (9-А клас) – ІІІ місце з історії; Демченко Владислав (9-А клас) – ІІІ місце з історії; Калатенко Дар’я (8-А клас) – І місце з історії, ІІ місце з географії; ІІІ місце з української мови; Катан Анна (8-А клас) – ІІІ місце  з географії, Клівак Софія (8-А клас) – І місце з історії; Дерен Олесь (8-А клас) – ІІ місце з історії.

         Високі результати показали учні на обласних олімпіадах, адже зайняли 8 призових місць! Із них три місця з правознавства (Савінова Ю. – ІІ місце; Даценко В., Махиня О. – треті місця, вчитель Савінова С.В.);  треті  місця: з російської мови - Савінова Ю., Мазун Д. , вчителі Шевченко Л.А., Штанько Г.І.;  Гнатенко Альона – з географії, вчитель  Горбач Л.В.;  Шаламай Анна - з англійської мови, вчитель Кравченко А.П.; Лобоцька Валерія -  з астрономії, вчитель Котляр В.М.

         Значні досягнення мають гімназисти і в Інтернет-олімпіадах. Так, Савінова Юлія зайняла І місце з правознавства (вчитель Савінова С.В.), Лобоцька Валерія – І місце з астрономії (вчитель Котляр В.М.),  що дало  можливість переможцям поза квотою брати участь в обласній  олімпіаді; трете місце – Гнатенко Альона з правознавства (вчитель Савінова С.В.).

         Велику активність у Інтернет – олімпіадах виявили і такі учні: Мазун  Дарина, Катан  Ліза, Джура Яна, Грушова Анна, Гайдай Анастасія, Снісар Каріна, Джураєва Каміла, Попадюк Вікторія, Уманець Маргарита, Сокирко Вікторія, Маринчук Еліза, Кормілець Даша, Вітер Дарія.

         Найкращі ж результати учні НВК показали у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу – захисту науково-дослідницьких робіт МАН. Адже вперше не тільки на рівні закладу, а й району 2 учениці: Гнатенко Альона (10-Б клас) у секції «Геологія», вчитель Горбач Л.В., та Савінова Юлія (11 клас) у секції «Історичне краєзнавство», вчитель Савінова С.В.,  зайняли І місце і братимуть участь у ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу.

         Перемоги здобули і такі учні: другі місця – Махиня Володимир (9-Б клас) у секції «Англійська мова», керівник Пахомова Т.Г.; Джура Яна (11 клас) у секції «Українська мова», керівник Гопик О.І.; Маловічко В’ячеслав (11 клас) у секції «Всесвітня історія», керівник Вайшіс О.А.; треті місця – Махиня Олександр (9-Б клас) у секції «Історичне  краєзнавство», керівник Бровченко Н.І.; Лобоцька Валерія (11 клас) у секції «Німецька мова», керівник Дзеціна С.І.

         Значна частина учнів є переможцями і призерами ІІ етапу Міжнародного конкурсу знавців рідної мови ім.Петра Яцика (перші місця зайняли  Порхун Кіра ( 4 клас), Софієнко Олександр (5-Б клас), Цибульська Ванесса (6-А клас), Джура Яна (11 клас)); друге місце зайняла  Заболотня Віта (7-А клас), треті місця – Ткачова Каміла (6-А клас); Тищик Влада (6-Б клас), Головнич Дар’я (7-А клас), Макушенко Вікторія (8-А клас); Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської і студентської молоді ім.Т.Г.Шевченка (перші місця зайняли  Заболотня Віта (7-А клас) Марченко А (10-А клас), Савінова Юлія (11 клас); другі місця – Москаленко Еліза (5-А клас), Цибульська Ванесса (6-А клас), Коровіна Вікторія (10-А клас); треті місця - Головнич Дар’я (7-А клас), Макушенко Вікторія (8-А клас), Гайдай Анастасія (11 клас).

         Учні НВК – активні учасники і переможці Всеукраїнських, обласних конкурсів. Так, Савінова Юлія стала призером Черкаського фотоконкурсу «Україна – це ми» у номінації «Пейзаж». Також Юлія і Мазун Дарина є фіналістами V Всеукраїнського конкурсу «Я – європеєць».

         Учні НВК – активні учасники танцювальних колективів  «Едельвейс», «Сузір’я»  (при РБК) і неодноразово займають призові місця у різних фестивалях – конкурсах дитячо-юнацького мистецтва (керівник Шпак Г.І.).

         Школярі закладу беруть активну участь у  районних, обласних спортивних змаганнях. Так, у  районних змаганнях із волейболу перші місця зайняли дівчата і хлопці; а в зональних – дівчата – ІІ місце, хлопці – ІІІ місце. Активними учасниками різноманітних спортивних змагань є такі учні: Савінова Юлія, Джураєва Каміла, Нехоца Тетяна, Шапаренко Юлія, Шабаш Ірина, Нечипоренко Маліка, Дідик Оксана, Махиня Олександр, Махиня Володимир, Кузьменко Михайло, Жорновий Максим, Шевченко Артем, Байрак Андрій, Петренко Ярослав, Качур Володимир, Демченко Владислав, Демчук Денис, Почтовий  Валентин (вчитель Жарко В.В.).

         Наразі у закладі проходять Міжнародні, Всеукраїнські Інтелектуальні конкурси, ігри («Кенгуру», «Колосок», «Гривніч», «Кришталева сова», «Левеня,»Соняшник» та інші, Всеукраїнська олімпіада «Олімпус».

Коментарі:
Залишати коментарі можуть тільки авторизовані відвідувачі.